Tinjan tarina: Työpaikka on löytynyt aina JYSKistä muuttojen jälkeen

Porttipuiston apulaismyymäläpäällikkö Tinja on 3,5 vuoden mittaisen JYSK uransa aikana kerennyt kokea paljon. Elämän muutokset ovat kuljettaneet hänet myymälästä sekä paikkakunnasta toiseen. JYSKillä työskentely on mahdollistanut sen, että työt ovat siirtyneet muuton mukana uudelle paikkakunnalle joustavasti.

– Aloitin harjoittelijana vuonna 2019 Hyvinkään myymälässä, jolloin suoritin merkonomiopintoihini kuuluvat myynnin ja markkinoinnin näytöt. Puolen vuoden jälkeen sain vakituisen paikan osa-aikaisena myyjänä. Vuonna 2020 sain lisää tunteja ja aloin työskentelemään myös Hämeenlinnan myymälässä. Sain myös lisää vastuuta tuoteryhmävastaavana. Elämä pääkaupunkiseudulla alkoi kuitenkin houkutella ja sain mahdollisuuden siirtyä Vantaalle Jumbon uuteen myymälään. Siellä toimin tuoteryhmävastaavan lisäksi myös vuorovastaavana. Jumbosta siirryin hyvin nopeasti Porttipuiston topstoreen, josta myös sain apulaismyymäläpäällikön paikan heinäkuussa 2022.

Tinjalle on kokemuksen karttuessa annettu lisää vastuuta, ja näin työ on pysynyt mielekkäänä. Tällä hetkellä Tinja on erittäin tyytyväinen omaan asemaansa apulaismyymäläpäällikkönä, koska kokee tuoreen roolin tuovan sopivasti lisä haastetta hänen työhönsä. JYSKillä panostetaan työntekijöiden kouluttamiseen sekä uralla etenemiseen, ja sen vuoksi Tinjalla on mielenkiintoa pysyä JYSKillä vielä pitkään. Viime aikoina Tinja on alkanut myös kiinnostua HR puolen töistä, mutta tällä hetkellä suurempia suunnitelmia uralla etenemisessä ei ole.

Sujuvasti työvuoroja opiskelujen ohessa

Tinja valmistui vuonna 2021 merkonomiksi ja siihen asti hän työskenteli JYSKissä koulun ohella. Hänen mukaansa työn ja koulun yhteensovittaminen oli yllättävän helppoa, sillä esihenkilön kanssa sovittiin aina vuoroja sen mukaan, että myös opinnot etenivät. Joustoa löytyi puolin ja toisin aina tarvittaessa.

Tinjan mukaan JYSKissä viihtyy parhaiten sellainen henkilö, joka kestää kovaakin painetta ja joka on valmis sitoutumaan sekä työhön että itsensä kehittämiseen. Hän kuitenkin muistuttaa, ettei töiden teko saa olla liian vakavaa vaan täytyy muistaa pitää pilke silmäkulmassa.

Tinja summaa kokemuksensa JYSKistä seuraavalla tavalla: ”Työ täällä JYSKissä on tosi kivaa sekä monipuolista ja nopea tempoista. Onhan tämä toki todella tuloshakuinen ja tavoitteellinen työpaikka, joka saattaa myös yllättää. Työkaverit ja työyhteisö kuitenkin tekee tästä sellaisen paikan, ettei täältä tahdo lähteä pois.”

 

 

{"items":{"6e3a519f-2d81-4ff4-aef7-8b352627bf7f":[{"x":"0","y":"0","width":"12","height":"7"}]},"settings":{"6e3a519f-2d81-4ff4-aef7-8b352627bf7f":{"always_show_resize_handle":false,"float":false,"cell_height":50,"height":0,"vertical_margin":0,"width":12,"field_id":"6e3a519f-2d81-4ff4-aef7-8b352627bf7f","cellHeight":50,"verticalMargin":0,"alwaysShowResizeHandle":false,"itemClass":"grid-stack-item","placeholderClass":"grid-stack-placeholder","placeholderText":"","handle":".grid-stack-item-content","handleClass":null,"auto":true,"minWidth":768,"staticGrid":false,"_class":"grid-stack-instance-2067","animate":false,"resizable":{"autoHide":true,"handles":"se"},"draggable":{"handle":".grid-stack-item-content","scroll":false,"appendTo":"body"},"disableDrag":false,"disableResize":false,"rtl":false,"removable":false,"removableOptions":{"accept":".grid-stack-item"},"removeTimeout":2000,"verticalMarginUnit":"px","cellHeightUnit":"px","disableOneColumnMode":false,"oneColumnModeClass":"grid-stack-one-column-mode","isNested":false}}}