Kasperin eka kesätyöpaikka - Hyvällä perehdytyksella osaksi tiimiä

Kaupan alan yrityksenä JYSK nauttii myös vauhdikkaasta myyntisesongista kesäkuukausien aikana ja kasvavat asiakasmäärät tietävät monipuolisesti muutakin tekemistä myymälöissä, kuin pelkästään asiakaspalvelua. Tähän yhdistettynä vakituisen henkilökunnan vuosilomat avaavat paikkoja monelle kaupan alalle tai yleisesti työkokemusta myynnistä ja asiakaspalvelusta janoavalle työntekijälle kausiluontoisesti kesätyön merkeissä. Kesä ei ole siis ehkä helpoin aika hypätä uudenlaiseen maailmaan tai työelämään, mutta varmasti yksi antoisimmista ajoista, jos kokemus kaupan toiminnasta kiinnostaa ja tahtoa tehdä reippaasti töitä löytyy.

Lohjan myymälässämme työskenteli kesätyöntekijänä Kasper. Vaikka Kasper aloitti kesätyöt vasta 17-vuotiaana, asennetta tuntuu piisaavaan. Kasperin mukaan vastaanotto Lohjan tiimiin oli mitä mieluisin. Kollegat opettivat ja ottivat hänet osaksi tiimiä samoin tein. Kasper myös kehui saamaansa perehdytystä, joka onkin tärkeää uusille työntekijöille ja siihen me myös JYSKissä olemme luvanneet panostaa. Kasper on pääsi jo ensimmäisen kuukautensa aikana kokeilemaan monipuolisesti erilaisia työtehtäviä ja erityisesti hän nauttii asiakaspalvelutehtävistä.

Kun Kasperilta kysyttiin, millaiselle henkilölle hän voisi JYSKiä suositella, tuli häneltä vastaus kuin apteekin hyllyltä: ”Sellaiset tiimipelaajat, jotka ottavat muut huomioon, auttaa ja tuleevat toimeen kaikkien kanssa. Lisäksi halu ja into myydä on tärkeää.” Hetken mietittyään hän vielä jatkaa: ”Kyllähän toki sellaista pientä painettakin on kestettävä, kun on monta asiakasta välillä samaan aikaan palveltavana. Pitää vain pitää pää kylmänä ja tehdä oma hommansa.”

 

{"items":{"6e3a519f-2d81-4ff4-aef7-8b352627bf7f":[{"x":"0","y":"0","width":"12","height":"7"}]},"settings":{"6e3a519f-2d81-4ff4-aef7-8b352627bf7f":{"always_show_resize_handle":false,"float":false,"cell_height":50,"height":0,"vertical_margin":0,"width":12,"field_id":"6e3a519f-2d81-4ff4-aef7-8b352627bf7f","cellHeight":50,"verticalMargin":0,"alwaysShowResizeHandle":false,"itemClass":"grid-stack-item","placeholderClass":"grid-stack-placeholder","placeholderText":"","handle":".grid-stack-item-content","handleClass":null,"auto":true,"minWidth":768,"staticGrid":false,"_class":"grid-stack-instance-2067","animate":false,"resizable":{"autoHide":true,"handles":"se"},"draggable":{"handle":".grid-stack-item-content","scroll":false,"appendTo":"body"},"disableDrag":false,"disableResize":false,"rtl":false,"removable":false,"removableOptions":{"accept":".grid-stack-item"},"removeTimeout":2000,"verticalMarginUnit":"px","cellHeightUnit":"px","disableOneColumnMode":false,"oneColumnModeClass":"grid-stack-one-column-mode","isNested":false}}}